Marcelo ponúka fanúšikom zlatú medailu a kopačky z finále LM

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 14:49 • 2 min
Marcelo ponúka fanúšikom zlatú medailu a kopačky z finále LM

MADRID - Obrancu futbalového Realu Madrid Marcela zaplavila po triumfe v Lige majstrov víťazná eufória a teraz sa s ňou chce podeliť aj so svojimi fanúšikmi.

slovakia

left justify in out

Na svojom facebookovom profile napísal, že nič sa nevyrovná pocitu byť v niečom najlepší. V tejto súvislosti ponúka jednému z fanúšikov zlatú medailu a kopačky, v ktorých odohral finálový zápas proti Atléticu Madrid.

 

Priaznivcom Marcela stačí málo: zdieľať jeho víťaznú náladu a pridať vlastný krátky príbeh o tom, aké to je byť v niečom najlepší či prvý. Brazílsky krajný obranca potom vyberie najlepší príspevok a odmení jeho autora. "Získa zlatú medailu z tohtoročnej Ligy majstrov a moje adidasy," napísal Marcelo na facebooku. Jeho priaznivci môžu o vskutku zaujímavé ceny súťažiť do 4. júna.


Dvadsaťosemročný Marcelo si oblieka dres Realu Madrid od roku 2007. Získal s ním tri domáce majstrovské tituly, dvakrát triumf v Kráľovskom španielskom pohári a v ostatných troch rokoch zdvihol dvakrát nad hlavu ušatý pohár za víťazstvo v Lige majstrov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona