Marcela Laiferová miluje horúčavy

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 07:49 • 2 min
Marcela Laiferová miluje horúčavy

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Marcela Laiferová zbožňuje horúce letné počasie.

slovakia

left justify in out

„Milujem horúčavy. Bola som už na dovolenke v Dubaji a boli tam štyridsiatky, v tieni tridsať.  Bolo to skvelé,“ prezradila sympatická rodáčka z Petrovíc v rozhovore pre agentúru SITA. „Milujem leto, mohla by som v lete žiť celý život. Zima by mi stačila na dva týždne,“ podotkla.


Počas teplých dní 69-ročná umelkyňa podľa vlastných slov rada sedáva v tieni. „Samozrejme, neležím na slnku, ale sedím v chládku niekde pod dáždnikom. Je to nádherné, keď si tak sedíte a pozeráte, ako si vtáky behajú po tráve a lietajú vo vzduchu. Je to niečo úžasné,“ povedala známa interpretka, ktorá má na leto naplánovaných i niekoľko vystúpení.


„Mám stále koncerty, budú aj letné festivaly, ale neberiem už všetko - viac sa snažím sústrediť na mojich blízkych, na domácnosť a na priateľov. Dá sa povedať, že žijem. To sa mi nikdy predtým nepodarilo. Užívam si život a robím to, čo sa mi páči,“ poznamenala.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona