Marcela Laiferová kontroluje svoju chuť na jedlo

NETKY.SK • 17 Jún 2015, 09:35 • 2 min
Marcela Laiferová kontroluje svoju chuť na jedlo

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Marcela Laiferová si stále stráži svoju líniu.

slovakia

left justify in out

„Snažím sa. Vôbec napríklad nepijem tvrdé, len červené víno občas a som priateľ raňajok, raňajky považujem za najdôležitejšie jedlo dňa,“ prezradila v rozhovore pre agentúru SITA.  „Na obed mi stačí len polievka, nemusím mať druhé jedlo, nejem veľa mäsa a milujem zeleninu,“ priblížila. Po sladkostiach podľa vlastných slov takmer vôbec netúži. „Nie som na sladké, keď si aj niečo dám, rovno radšej zapijem tabletku, aby som pomohla vstrebávaniu, ale inak po sladkom nejako netúžim, len občas,“ poznamenala 69-ročná interpretka z Petrovíc, ktorá je presvedčená, že si má človek dopriať vždy to, čo si telo žiada. „Ľudia by sa mali pozorovať a jesť len vtedy, keď sú hladní a nie preto, že je dvanásť hodín. Ja som dnes napríklad obedovala až o druhej a len kuraciu polievku zo včera. Dala som si dva taniere a vôbec nie som hladná. A na večeru si dám rajčinový šalát s avokádom, ten milujem,“ prezradila Laiferová.


Známa umelkyňa večer podľa vlastných slov väčšinou jedáva nerada. Ak sa tomu ale nemôže vyhnúť, večeria len ľahké jedlá. „Musím povedať, že večer nerada jem, neláka ma to. Ak som pozvaná na večeru alebo som v spoločnosti, tak síce jem, ale nerobí mi to takú radosť. To už potom by som radšej ten obed. Keď musím jesť večer, dám si šalát alebo zapekanú zeleninu, napríklad plnenú cukinu alebo takú nejakú jednoduchosť, ale dobrú, pretože jedlo je v živote človeka dôležité, potrebujeme ho, sú v ňom živiny,“ podotkla speváčka, ktorá vraj nemá rada, keď ľudia držia diéty. „Nemám rada tých, ktorí celé dni nejedia. Sama som skúšala diéty, ale človek potom príde na to, že to je blbosť. Kolegyne na internej medicíne, kde som kedysi robila, keď chceli chudnúť, jedli doobeda len ovocie, nič iné, len ovocie,“ pokrútila neveriacky hlavou atraktívna blondínka, ktorá radšej vyhovie svojmu telu a dopraje si aj pár kalórií navyše.

 

Dodnes má podľa vlastných slov jednu slabosť a tou je zmrzlina. „Občas si dám zmrzlinu. To je jediná sladkosť, ktorej neodolám. Kedysi, keď som bola úplne mladá, tak som ju tak milovala, že som zjedla pokojne aj desať zmrzlín a išla som na pódium. Nikdy mi to nevadilo,“ podotkla. „Najradšej som mala ovocné, citrónový sorbet. Ale ani čokoládová nie je zlá... Občas mám doma takú tú osemdesiatpercentnú zmrzlinu, a keď som veľmi unavená a vynervovaná, trošku si z nej dám. Aj tmavú čokoládu mám vždy doma, ale jem ju len v krajnej núdzi, keď cítim, že by som niečo potrebovala. Inými slovami kontrolujem svoje chute, cítim svoje telo a počúvam, čo mi hovorí,“ uzavrela.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies