Marcela Hossu chcú kluby zo Švajčiarska a Švédska

NETKY.SK • 20 Január 2015, 11:29 • 2 min
Marcela Hossu chcú kluby zo Švajčiarska a Švédska

LUGANO/ŠTOKHOLM - O služby hokejového útočníka Marcela Hossu je v Európe záujem. Po víkendovom avizovanom záujme momentálne dvoch najhorších tímov švédskej SHL Leksandu a MODO Hockey by podľa denníka 20 Minuten radi privítali 33-ročného krídelníka vo švajčiarskom Lugane. Ambiciózny tím hľadá posily na play-off.

slovakia

left justify in out

Hossa je momentálne bez angažmánu, minulý týždeň odohral bez bodového zápisu dva zápasy za materskú Duklu Trenčín. Pre Hossu zostáva prioritou zahraničie, ročník začal v tíme Kontinentálnej hokejovej ligy Dinamo Riga. 

Marcel Hossa pred vianočnými sviatkami predčasne uzavrel svoje pôsobenie v lotyšskom tíme Dinamo Riga.

 

Dávnejšie hral v NHL za Montreal, New York Rangers a Phoenix a pobudol aj vo švédskom tíme Mora IK. V Rige bol ilavský rodák aj v rokoch 2008 - 2010 a potom 2011 - 2012. V KHL si zahral aj za Ak Bars Kazaň, Spartak Moskva a Lev Praha. Marcel Hossa nastúpil v tomto súťažnom ročníku na 38 duelov, dosiahol bilanciu 7+9. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona