Marcel Hossa v trojici najlepších hráčov uplynulého týždňa

NETKY.SK • 24 Január 2012, 09:49 • 2 min
Marcel Hossa v trojici najlepších hráčov uplynulého týždňa

Marcel Hossa v trojici najlepších hráčov uplynulého týždňa - Hokej Brankár Alexej Volkov (Dinamo Moskva), obranca Barysu Astana Kevin Dalmann a slovenský útočník Dinama Riga Marcel Hossa sa stali najlepšími hráčmi uplynulého týždňa v KHL. Za najlepšieho n

slovakia

left justify in out

img

Brankár Alexej Volkov (Dinamo Moskva), obranca Barysu Astana Kevin Dalmann a slovenský útočník Dinama Riga Marcel Hossa sa stali najlepšími hráčmi uplynulého týždňa v KHL. Za najlepšieho nováčika, ako uvádza Sovetskij sport, vyhlásili obrancu moskovského Spartaka Michaila Mamkina.
      Alexej Volkov v hodnotenom období v dvoch stretnutiach inkasoval priemerne 1,44 gólu na zápas a mal 93,3 percentnú úspešnosť. Kanaďan Kevin Dalmann v rovnakom počte zápasov nazbieral šesť bodov (4+2) a mal aj jeden plusový bod. O jeden bod menej (3+2) si svoje štatistiky na svojom staronovom pôsobisku po prechode zo Spartaka Moskva rozšíril v dvoch zápasoch Marcel Hossa. K nim pridal aj tri plusové body.
      Michail Mamkin počas uplynulého týždňa v dvoch súbojoch strávil na ľade priemerne 18,5 minút a zaznamenal dva plusové body.

 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies