Marcel Hossa skončil v Třinci po dvoch zápasoch

NETKY.SK • 11 Január 2016, 14:34 • 2 min
Marcel Hossa skončil v Třinci po dvoch zápasoch

TŘINEC - Slovenský hokejista Marcel Hossa už nie je hráčom HC Oceláři Třinec. Vedenie českého extraligového klubu v pondelok po vzájomnej dohode ukončilo spoluprácu so skúseným útočníkom, ktorý stihol za "oceliarov" odohrať iba dva zápasy. Informoval o tom oficiálny klubový web.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný krídelník prišiel do Třinca v decembri z Plzne, ale aj pre virózu stihol odohrať za sliezsky tím iba dve zo siedmich stretnutí, zaznamenal v nich jednu asistenciu. "Nepresvedčil a vedenie klubu sa s ním dohodlo na ukončení zmluvy," citoval portál iDnes.cz slová hovorcu klubu Tomáša Želazku.

 

Marcel Hossa, ktorý má na konte 237 štartov v NHL v drese Montrealu, NY Rangers a Phoenixu, začal tento ročník v konkurenčnej Plzni, kde mal v 20 zápasoch bilanciu 8+8. Odchovanec Dukly Trenčín pôsobil okrem zámorskej profiligy aj vo švédskej SHL (MoDo Hockey) či ruskej KHL, kde sa stal v sezóne 2009/2010 jej najlepším strelcom. V nadnárodnej súťaži hral za Dinamo Riga, Ak Bars Kazaň, Spartak Moskva a Lev Praha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies