Marcel Hossa dohrá sezónu v MODO Hockey

NETKY.SK • 30 Január 2015, 13:18 • 2 min
Marcel Hossa dohrá sezónu v MODO Hockey

ÖRNSKÖLDSVIK - Slovenský hokejista Marcel Hossa dohrá sezónu vo švédskom klube MODO Hockey. S vedením tímu z Örnsköldsviku sa dohodol na kontrakte do konca ročníka.

slovakia

left justify in out

"Hossa je veľmi známy útočník a človek, ktorý tvrdo pracuje počas celého zápasu. Je to skúsený hráč. V poslednom čase sme zbytočne prehrali viacero zápasov a dúfam, že on bude tým jazýčkom, ktorý na váhach nakloní misky na našu stranu," uviedol generálny manažér MODO Per Svartvadet.

MODO je momentálne na poslednom dvanástom mieste SHL. Na priečky, ktoré zaručujú účasť v play-off a vyhnutie sa baráži, stráca štrnásť bodov. Hossa vyplnil čas, keď bol bez zahraničného angažmánu, pôsobením v materskej Dukle Trenčín. V štyroch stretnutiach Tipsport extraligy strelil dva góly a pridal dve asistencie. Tridsaťtriročný krídelník pred vianočnými sviatkami predčasne uzavrel svoje pôsobenie v lotyšskom tíme Dinamo Riga. 

 

Dávnejšie hral v NHL za Montreal, New York Rangers a Phoenix a pobudol aj vo švédskom tíme Mora IK. V Rige bol ilavský rodák aj v rokoch 2008 - 2010 a potom 2011 - 2012. V KHL si zahral aj za Ak Bars Kazaň, Spartak Moskva a Lev Praha. Marcel Hossa nastúpil v tomto súťažnom ročníku KHL za Dinamo na 38 duelov, dosiahol bilanciu 7+9. Informácie zverejnil web MODO Hockey. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona