Marcel Haščák nemá zlomeninu, v poriadku aj Ďaloga

NETKY.SK • 18 Máj 2014, 15:11 • 2 min
Marcel Haščák nemá zlomeninu, v poriadku aj Ďaloga

MINSK - Zdravotný stav slovenského hokejového reprezentanta Marcela Haščáka, ktorý po strele spoluhráča Juraja Valacha do tváre nedohral na MS v Minsku sobotňajší duel proti Taliansku, je uspokojivý.

slovakia

left justify in out

Nová posila ruského Chabarovska odišla v 32. min z ľadu od talianskej bránky poriadne zakrvavená. Útočník SR musel ísť do nemocnice na röntgen, keďže existovalo podozrenie na zlomenú lícnu kosť. Našťastie sa táto diagnóza nepotvrdila, výsledok vyšetrenia bol potešiteľný. "Marcel Haščák nemá žiadnu zlomeninu a až na bolestivé miesto je úplne fit. Šikovné ruky chirurga ´ozdobili´ jeho tvár štyrmi stehmi," informoval o zdravotnom stave 27-ročného rodáka z Popradu oficiálny web Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH). "Rovnako v poriadku je aj obranca Marek Ďaloga, ktorý sa po tvrdom ´hite´ v úvodnej minúte tretej tretiny dvíhal z ľadu len veľmi ťažko. Zápas však napokon dohral bez viditeľných ťažkostí," uvádza sa ďalej na internetovej stránke SZĽH. 

 

Marcela Haščáka sprevádza na tohtoročnom svetovom šampionáte v Bielorusku smola. Slovenský útočník nemohol predtým nastúpiť na piatkový duel proti Švédsku, pre virózu a ochorenie dýchacích ciest zostal s vysokými teplotami ležať na izbe. Za 24 hodín však dal Haščáka dokopy lekár reprezentácie SR Ján Grauzel, a tak mohol nastúpiť na spomenutý sobotňajší víťazný duel proti Taliansku (4:1). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies