Marček s dištancom na jeden zápas

NETKY.SK • 23 August 2014, 10:24 • 2 min
Marček s dištancom na jeden zápas

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala hráča Spartaka Myjava Tomáša Marčeka, vylúčeného v sobotňajšom stretnutí 6. kola Fortuna ligy v Dunajskej Strede, pozastavením výkonu športovej činnosti na 1 súťažné stretnutie od 17. augusta 2014. Informuje o tom oficiálna internetová stránka SFZ v novej úradnej správe.

slovakia

left justify in out

V súvislosti s útočníkom FC ViOn Zlaté Moravce Karolom Pavelkom, ktorý videl červenú kartu v piatok 15. augusta v domácom dueli 6. kola najvyššej súťaže s Banskou Bystricou, "disciplinárka" mu za hrubé nešportové správanie so zranením protihráča predbežným ochranným opatrením pozastavila výkon športovej činnosti. Hráč má dať aj podrobné písomné stanovisko do 27. augusta. DK SFZ zároveň žiada FK Dukla Banská Bystrica o podrobné písomné stanovisko k zraneniu hráča Patrika Banoviča a lekársku správu k jeho zraneniu zo spomenutého stretnutia 6. kola v Zlatých Moravciach, tiež do 27. 8. 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies