Marca Gasola čaká prvá väčšia maródka, je netrpezlivý

NETKY.SK • 26 November 2013, 11:23 • 2 min
Marca Gasola čaká prvá väčšia maródka, je netrpezlivý

MEMPHIS - Od sezóny 2010/11 chýbal Marc Gasol iba v piatich z 244 zápasov Memphisu v basketbalovej NBA. Teraz mu hrozí prvý dlhší výpadok.

slovakia

left justify in out

V piatkovom zápase so San Antoniom si zranil ľavé koleno. Pri podvrtnutí druhého stupňa najviac utrpel vnútorný postranný väz. S rehabilitáciou môže začať až o štyri týždne, podľa niektorých odhadov však vynechá až dva mesiace. Španielsky pivot by najradšej šliapol na plyn. "Uvidíme, čo koleno povie o týždeň, tri, štyri, šesť. Nestarám sa o to, aké číslo mi dajú lekári. Povedal som im, že hneď, ako budem môcť stúpiť nohou na zem a začať znova chodiť, budem sa snažiť liečbu urýchliť," povedal najlepšie brániaci basketbalista uplynulej sezóny. Isté je, že tri až štyri týždne mu budú robiť spoločnosť barly.

Miesto v základnej zostave Grizzlies zaujal Kosta Koufos, ktorého tím získal v lete z Denveru. Memphis je s bilanciou 7 víťazstiev, 7 prehier na deviatom mieste Západnej konferencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies