Marc Anthony potvrdil rozchod s manželkou, oznámil rozvod

NETKY.SK • 19 December 2016, 09:56 • 2 min
Marc Anthony potvrdil rozchod s manželkou, oznámil rozvod

LOS ANGELES - Americký spevák Marc Anthony a jeho manželka, venezuelská modelka Shannon de Lima potvrdili, že sa rozišli a momentálne sa rozvádzajú. Spravili tak mesiac po tom, ako o ich údajnom rozchode informovali médiá.

slovakia

left justify in out

"Po dlhom zvažovaní sme sa rozhodli ukončiť naše dvojročné manželstvo. Chceme vás počas tohto náročného procesu požiadať o súkromie. Viac sa k tejto súkromnej záležitosti nebudeme vyjadrovať," uviedla dvojica v spoločnom vyhlásení.

 

Štyridsaťosemročný interpret a o 20 rokov mladšia modelka tvorili pár s prestávkami od roku 2012. V marci 2014 sa zasnúbili a 11. novembra toho istého roka sa aj zosobášili. Svadba sa konala v spevákovom dome v rezorte Casa de Campo v Dominikánskej republike. Dvojica nemá žiadnych spoločných potomkov.

 

Marc Anthony, vlastným menom Marco Antonio Muňiz, vydal prvý sólový album Otra Nota v roku 1993. Nasledovalo ďalších desať štúdioviek, pričom tú zatiaľ poslednú s názvom 3.0 uviedol na trh v roku 2013. Do top 10 amerického albumového rebríčka Billboard 200 sa mu podarilo dostať s nahrávkami Marc Anthony (1999), Mended (2002) a spomínanou 3.0. Na konte má napríklad dve ceny Grammy, dve American Music Awards, päť Latin Grammy Awards alebo 23 Billboard Latin Music Awards.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies