Maradonovi predložili dokumenty o daňových únikoch

NETKY.SK • 18 Október 2013, 18:44 • 2 min
Maradonovi predložili dokumenty o daňových únikoch

RÍM - Talianske daňové orgány predložili argentínskej futbalovej legende Diegovi Maradonovi dokumenty, podľa ktorých dlhuje na daniach viac ako 39 miliónov eur. Podľa úradu Equitalia ide len o formalitu, keďže spomínané dokumenty majú platnosť iba 180 dní a musia byť obnovené kedykoľvek sa 52-ročný Maradona zdržiava v Taliansku. Informuje o tom agentúra ANSA.

slovakia

left justify in out

Slávny Argentínčan dlhuje pre údajné daňové úniky počas svojej kariéry v SSC Neapol v rokoch 1984 - 1991 približne 40 miliónov eur. Počas tohto obdobia pomohol klubu z juhu Apeninského polostrova k jeho jediným dvom titulom v histórii. "Nie som nijaký podvodník. Ja som iba hral futbal, zmluvy podpisoval za mňa niekto iný," povedal ešte v roku 2012 jeden z najlepších hráčov histórie. Maradona je v Taliansku v rámci predstavovania DVD kolekcie o jeho živote od športového periodika Gazzetta dello Sport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies