Maradonovi chcú ponúknuť zmluvu na ďalšie štyri roky

NETKY.SK • 15 Júl 2010, 12:10 • 2 min
Maradonovi chcú ponúknuť zmluvu na ďalšie štyri roky

Maradonovi chcú ponúknuť zmluvu na ďalšie štyri roky

slovakia

left justify in out

img

Argentínska futbalová asociácia (AFA) informovala, že súčasnému trénerovi národného výberu Diegovi Maradonovi sa chystá ponúknuť novú štvorročnú zmluvu. Vďaka nej by mal reprezentáciu viesť aj na majstrovstvách sveta v roku 2014 v Brazílii.
      Hovorca asociácie Ernesto Cherquis Bialo v stredu uviedol, že prezident AFA Julio Grondona by sa mal s Maradonom stretnúť na budúci týždeň, aby s ním prediskutoval podmienky kontraktu. Podľa Bialu bol výkon Argentíny na MS solídny a informoval, že asociácia zatiaľ nerozmýšľala nad žiadnym iným trénerom. Od Argentínčanov, ktorí sa stali majstrami sveta v rokoch 1978 a 1986, však v Juhoafrickej republike ich priaznivci čakali viac ako vypadnutie vo štvrťfinále. "Piate miesto nie je to, čo ľudia očakávali. Avšak tím Argentíny si hanbu určite neurobil," vyhlásil Bialo.
      Názory verejnosti ohľadom 49-ročného trénera, ktorý bol ako hráč národným hrdinom a v roku 1986 doviedol reprezentáciu k zisku titulu majstrov sveta, sa však rozchádzajú. Mnohí sa domnievajú, že Maradona je slabým taktikom a nekvalifikovaným trénerom, ktorého hlavnou aktivitou je len fandenie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies