Maradona sa znovu vyznamenal: Rozdával kopance a hádzal kamene do novinárov

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 07:00 • 2 min
Maradona sa znovu vyznamenal: Rozdával kopance a hádzal kamene do novinárov

BUENOS AIRES - Legendárny bývalý argentínsky futbalista Diego Maradona opäť potvrdil svoju prchkú povahu. Ako informovala agentúra Reuters, majster sveta z roku 1986 mal po návrate z Dubaja do rodnej krajiny slovne zaútočiť na novinárov a kopnúť do fotografa.

slovakia

left justify in out

Okrem toho spolucestujúci v lietadle bývalého kapitána a neskôr trénera argentínskej reprezentácie obvinil, že ho mal počas letu napadnúť.

Päťdesiatdvaročný Maradona priletel v utorok spolu so svojou 22-ročnou priateľkou Rociou Olivovou do Buenos Aires, kde chcel navštíviť svojho syna, ktorého mu pred tromi mesiacmi porodila bývalá partnerka Veronica Ojedová. Podľa agentúry AP Maradona na ceste z letiska zastavil svoje auto na ceste a po fotografoch, ktorí ho prenasledovali, hodil niekoľko kameňov. Takisto mal najmenej jedného z nich kopnúť.

Na tlačovej konferencii sa Maradonovi nepáčila otázka ohľadom dôvodu návštevy rodnej krajiny. Žurnalistov nazval "zlými ľuďmi". "Budem komunikovať len s tými novinármi, ktorí sú mojimi priateľmi," vyhlásil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona