Maradona sa vraj už dohodol na zmluve do roku 2014

NETKY.SK • 21 Júl 2010, 12:12 • 2 min
Maradona sa vraj už dohodol na zmluve do roku 2014

Maradona sa vraj už dohodol na zmluve do roku 2014

slovakia

left justify in out

Argentínsku futbalovú reprezentáciu údajne aj ďalšie štyri roky povedie tréner Diego Maradona. Legendárny hráč sa podľa miestnych médií už ústne dohodol s prezidentom národného zväzu (AFA) Juliom Grondonom na základných podmienkach kontraktu, podľa ktorého by pri kormidle zotrval až do skončenia majstrovstiev sveta v roku 2014 v susednej Brazílii.
      Oficiálne by zmluvu mali podpísať v pondelok po osobnom stretnutí v Buenos Aires. Hovorca AFA však zatiaľ odmietol potvrdiť, že Maradona zostáva vo funkcii. Tréner, ktorý musel čeliť mohutnej kritike už počas kvalifikácie na MS a ktorému po štvrťfinálovej prehre s Nemeckom 0:4 vyčítali nedostatočnú znalosť taktiky, od skončenia šampionátu v JAR verejne neprehovoril. V utorok údajne odcestoval do Venezuely na pozvanie prezidenta Huga Chaveza.
      Podľa niektorých zdrojov Maradona v rokovaní s Grondonom odmietol jeho požiadavku na zmenu jeho asistentov. Prezident sa nazdával, že noví ľudia v realizačnom tíme by mu lepšie vedeli pomôcť v organizácii prípravy i v taktike. Prvý prípravný zápas po MS na Argentínu čaká už 11. augusta v Dubline proti domácemu Írsku.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies