Maradona rokuje o návrate do Neapola k Hamšíkovi

NETKY.SK • 16 Január 2017, 08:35 • 2 min
Maradona rokuje o návrate do Neapola k Hamšíkovi

Neapol - Bývalý argentínsky futbalista Diego Armando Maradona rokuje o návrate do talianskeho klubu SSC Neapol. Päťdesiaťšesťročný Argentínčan sa stretol počas víkendu s prezidentom klubu Aureliom de Laureentiisom.

slovakia

left justify in out

"Bol to prvý krok. V prvom rade si musím vyriešiť všetky problémy, ktoré mám v Taliansku. Potom môžem pracovať pre Neapol. Musíme robiť veci dobre, pretože chcem víťazný tím, ktorý bude môcť hrať na takej úrovni ako Juventus, Inter, AC Miláno alebo AS Rím," povedal Maradona, ktorý sa v krajine stále súdi pre nezaplatené dane.

 

Majster sveta z roku 1986, resp. vicemajster sveta z 1990 doviedol Neapol v rokoch 1987 a 1990 k jediným dvom majstrovským titulom. Ikona talianskeho klubu dala počas siedmich rokov 81 ligových gólov, v septembri 2016 sa pred neho dostal slovenský reprezentant Marek Hamšík.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona