Maradona radí Mascherana vyššie ako Messiho

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 09:47 • 2 min
Maradona radí Mascherana vyššie ako Messiho

RIO DE JANEIRO - Argentínska futbalová legenda Diego Maradona verí vo finále svetového šampionátu v Brazílii svojim krajanom.

slovakia

left justify in out

Pre väčšinu odborníkov i futbalový svet sú favoritmi nedeľňajšieho súboja o titul reprezentanti Nemecka, kapitán majstrov sveta 1986 si však myslí opak. Podľa Maradonu môže Nemcom uškodiť hladké semifinálové víťazstvo 7:1 nad Brazíliou.

 

"Argentína môže pokračovať v oslavách. Nemecko rozhodne nie je nezdolateľný súper. Nemci sú si teraz veľmi istí, majú veľké sebavedomie. A ich veľké sebavedomie môže byť pre Argentínu výhodou, tím Alejandra Sabellu môže súpera prekvapiť," povedal v šou De Zurda venezuelskej televíznej stanice Telesur Maradona. Juhoamerická krajina postúpila do finále prvýkrát po 24 rokoch. "Získali sme späť prestíž, ktorú sme stratili v minulosti," priznala argentínska legenda, ktorá bola pred štyrmi rokmi na lavičke tímu v pozícii trénera a musela sledovať štvrťfinálový debakel 0:4 práve s Nemeckom. 

 

Maradona zároveň všetkých presviedča, že kľúčovým hráčom argentínskeho tímu je Javier Mascherano a nie hviezdny Lionel Messi. Legendárny futbalista si myslí, že postup do finále zabezpečil v súboji s Holandskom práve výkon Mascherana. "Keď som dávnejšie povedal, že Argentína je Mascherano a ďalších desať futbalistov, tak sa mi všetci smiali. Nie som si istý, či sa smejú aj teraz. Messi nehral proti Holandsku dobre, cítil únavu a bol pokrytý," doplnil Maradona. Informácie zverejnil web denníka The Independent. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona