Maradona odletel učiť futbal Chaveza, rokovanie s Grondom odignoroval

NETKY.SK • 21 Júl 2010, 07:30 • 2 min
Maradona odletel učiť futbal Chaveza, rokovanie s Grondom odignoroval

Maradona odletel učiť futbal Chaveza, rokovanie s Grondom odignoroval

slovakia

left justify in out

Tréner argentínskej futbalovej reprezentácie Diego Maradona sa opäť postaral o poriadny rozruch. Namiesto rokovania s prezidentom národného zväzu Juliom Grondonom, ktorý mal vyjasniť otázku jeho budúcnosti, si excentrický 49-ročný kouč zbalil kufre a odletel na návštevu do slnečnej Venezuely, kde bude školiť vo futbalovom umení prezidenta Huga Chaveza.
      Obaja asistenti Alejandro Mancuso aj Héctor Enrique, ktorých sa Grondona chcel údajne zbaviť, odleteli spolu s Maradonom. "Som poriadne nahnevaný," reagoval šéf zväzu.
      Grondona podľa nepotvrdených informácií drží Maradonu vo funkcii iba z dôvodu nátlaku zo strany prezidentky Cristiny Kirchnerovej. Po zahanbujúcej štvrťfinálovej prehre s Nemeckom 0:4 na MS 2010 funkcionár naznačil, že Maradona by mohol tím viesť až do ďalšieho svetového šampionátu. Od tej chvíle uzrelo svetlo sveta množstvo špekulácií, ale žiadna oficiálna informácia o dohode, resp. ukončení spolupráce.

Zdroj: TASR/DPA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies