Maradona: Neapol predá Higuaína, ja by som priviedol Kana

NETKY.SK • 26 Apríl 2016, 18:14 • 2 min
Maradona: Neapol predá Higuaína, ja by som priviedol Kana

NEAPOL - Legendárny niekdajší argentínsky futbalista Diego Maradona, ako býva jeho zvykom, okomentoval situáciu v jeho bývalom talianskom klube SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Mužstvo spod Vezuvu okolo slovenského kapitána Mareka Hamšíka prišlo po pondelkovej prehre na pôde AS Rím (0:1) o nádej na zisk titulu v tejto sezóne tamojšej Serie A. SSC netriumfoval v najvyššej talianskej súťaži od roku 1990, vtedy bol v jeho kádri aj Maradona.

 

Loptový virtuóz predpokladá, že majiteľ neapolského klubu Aurelio De Laurentiis v lete pristane na odchod tridsaťgólového najlepšieho strelca tímu a celej súťaže, Maradonovho krajana Gonzala Higuaína. "Poznám De Laurentiisa a myslím si, že Higuaína predá. Odviedol pre klub to najlepšie zo seba, nepredpokladám, že by niečo podobné mohol zopakovať. Videli sme, čo sa stalo s Ezequielom Lavezzim," povedal 55-ročný Maradona pre televíznu stanicu PiuEnne, citoval ho portál goal.com.

Majster sveta z roku 1986 uviedol, koho by priviedol do Neapola ako náhradu za argentínskeho kanoniera. "Za utŕžené peniaze musí De Laurentiis vybudovať skvelý tím. Nebude ľahké nahradiť Higuaína; keby to bolo na mne, vybral by som Harryho Kana z Tottenhamu," doplnil Maradona, ktorý pochválil 24-ročného senegalského obrancu SSC Kalidoua Koulibalyho: "Je fenomenálny, najlepší obranca v Serie A, no je okolo neho príliš veľa rasizmu. Ak by bol bielej pleti, hral by za Real Madrid alebo Barcelonu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies