Maradona mieri na lavičku Iraku

NETKY.SK • 21 December 2012, 07:57 • 2 min
Maradona mieri na lavičku Iraku

Maradona mieri na lavičku Iraku - Futbal Bývalý vynikajúci argentínsky futbalový reprezentant Diego Armando Maradona by sa mal stať novým trénerom národného tímu Iraku. Informujú o tom viaceré argentínske médiá.

slovakia

left justify in out

img

Bývalý vynikajúci argentínsky futbalový reprezentant Diego Armando Maradona by sa mal stať novým trénerom národného tímu Iraku. Informujú o tom viaceré argentínske médiá.

"Obdržali sme ponuku a kontaktovali Diega, ktorý sa ju rozhodol akceptovať. V piatok by sa mal zísť výkonný výbor Irackého futbalového zväzu a schváliť finančné podrobnosti zmluvy," uviedol pre portálcanchallena.com Maradonov agent Hernan Tofoni.

Päťdesiatdvaročný Maradona, ktorý je takisto manažérom futbalovej federácie Spojených arabských emirátov, sa už s irackými predstaviteľmi dohodol na tom, ako bude zvládať obe funkcie.

Irak sa usiluje o postup na majstrovstvá sveta 2014 v Brazílii a rád by na reprezentačnej lavičke videl známu osobnosť. Maradona si trénerské remeslo naposledy vyskúšal v tíme Al Wasl z SAE, predtým viedol argentínsku reprezentáciu na majstrovstvách sveta 2010 v Juhoafrickej republike, kde "albicelestes" ukončili svoje účinkovanie vo štvrťfinále po debakli 0:4 s Nemeckom.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona