Maradona má údajne novú priateľku

NETKY.SK • 28 Február 2013, 12:30 • 2 min
Maradona má údajne novú priateľku

Maradona má údajne novú priateľku - Futbal Bývalý argentínsky futbalista a v súčasnosti tréner Diego Maradona si stále dokáže získať pozornosť médií. Aktuálne je to vďaka svojej novej priateľke, ktorou je údajne 22-ročná Rocia Geraldineová-Olivaová.

slovakia

left justify in out

img

Bývalý argentínsky futbalista a v súčasnosti tréner Diego Maradona si stále dokáže získať pozornosť médií. Aktuálne je to vďaka svojej novej priateľke, ktorou je údajne 22-ročná Rocia Geraldineová-Olivaová.

Päťdesiatdvaročný Maradona odmietol tento vzťah komentovať, ale v argentínskych médiách sa objavili jeho fotografie ako drží plagát s nápisom "Rocio Te Amo" (Rocio milujem ťa). "Cítim sa dobre, uvoľnene a som zaľúbená do Diega. To, čo hovoria ostatní pre mňa nič neznamená," povedala Olivaová v televíznom rozhovore.

Len nedávno Maradonova ex-priateľka Veronica Ojedaová porodila v Buenos Aires chlapčeka s menom Diego Fernando. Okamžite dostal prezývku "Diequito." V poradí je to piate Maradonove dieťa. Dve dcéry Dalmu a Gianninu má s manželkou Claudiou Villafaneovou, v prípade ďalších dvoch ratolestí ale nikdy nepotvrdil svoje otcovstvo.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona