Maradona dostal pracovnú pozíciu vo FIFA: Splním si celoživotný sen

NETKY.SK • 9 Február 2017, 18:22 • 2 min
Maradona dostal pracovnú pozíciu vo FIFA: Splním si celoživotný sen

BERLÍN - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) nadviazala spoluprácu s Diegom Maradonom. Legendárny Argentínčan si miesto v strešnej organizácii vyslúžil za jeho celoživotný prínos futbalu.

slovakia

left justify in out

"FIFA bude spolupracovať s Diegom Maradonom v oblasti globálneho rozvoja futbalu. Okrem toho bude zaangažovaný pri vývoji projektu FIFA Legendy," uvádza sa v stanovisku FIFA.

 

Maradona sa v minulosti netajil kritickým postojom k aktivitám inštitúcie. Postupne sa však stal zástancom reforiem a podporovateľom nového prezidenta FIFA Gianniho Infantina, okrem iného aj v otázke expanzie účastníkov finálových turnajov MS od roku 2026.

 

"Je to oficiálne. Splním si jeden z mojich celoživotných snov. Budem pracovať pre čistú a transparentú organizáciu s ľuďmi, ktorí milujú futbal. Ďakujem všetkým, ktorí ma podporujú. Teším sa na novú výzvu," uviedol majster sveta z roku 1986.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies