Maradona chce osláviť abrahámoviny zápasom s Hamšíkovým Neapolom

NETKY.SK • 6 September 2010, 11:47 • 2 min
Maradona chce osláviť abrahámoviny zápasom s Hamšíkovým Neapolom

Maradona chce osláviť abrahámoviny zápasom s Hamšíkovým Neapolom

slovakia

left justify in out

img

Legendárny futbalista a dnes už bývalý tréner argentínskej reprezentácie Diego Maradona chce osláviť svoje 50. narodeniny exhibičným zápasom s tímom SSC Neapol, ktorý doviedol v rokoch 1987 a 1990 k triumfom v talianskej Serii A. V súčasnom tíme spod Vezuvu pôsobí aj slovenský reprezentant Marek Hamšík.
      Maradona viedol Argentínu na MS 2010, avšak po skončení svetového šampionátu s ním národná asociácia nepredĺžila spoluprácu.  Maradona sa chce vrátiť do Talianska napriek tomu, že počas svojho pôsobenia v Neapole mal nezrovnalosti s tamojšími daňovými úradmi. Minulý rok, keď sa Maradona liečil na klinike v severnej časti  Apeninského polostrova, musel finančnej polícii zaplatiť v naturáliach. Maradona poskytol ako protihodnotu svoje náušnice v hodnote 4000 eur.
      "Chcem opäť objať ľudí, ktorí ma majú radi. Teším sa na miesta, kde som zažil najlepšiu časť svojho života," cituje kontroverzného Maradonu pondelkové vydanie denníka Gazzetta dello Sport.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona