Manželstvo speváčky KT Tunstall súd ukončil za 80 sekúnd

NETKY.SK • 25 Máj 2013, 11:07 • 2 min
Manželstvo speváčky KT Tunstall súd ukončil za 80 sekúnd

BRATISLAVA - Londýnsky súd vo štvrtok rozhodol o ukončení manželstva škótskej speváčky KT Tunstall.

slovakia

left justify in out

Bubeníkovi Lukeovi Bullenovi schválil žiadosť o rozvod po 80 sekundách, keďže speváčka priznala svoje "nerozumné" správanie. Sudkyňa Susannah Walker uviedla, že manželstvo sa preň "nenapraviteľne zničilo". Tunstall tiež musí zaplatiť súdne poplatky. Dvojica, ktorá sa dala dohromady v roku 2003, spolu nežila už viac ako polroka. Ich takmer päťročné manželstvo sa oficiálne skončí v priebehu šiestich týždňov.

Tridsaťsedemročná KT Tunstall sa dostala do povedomia verejnosti v roku 2004 zásluhou piesne Black Horse and the Cherry Tree. Odvtedy vydala štyri štúdiové albumy: Eye to the Telescope (2004), KT Tunstall's Acoustic Extravaganza (2006), Drastic Fantastic (2007) a Tiger Suit (2010). Už 10. júna uvedie na trh nahrávku Invisible Empire // Crescent Moon. Na konte má BRIT Award a Ivor Novello Award a tiež nomináciu na Grammy. Medzi jej najznámejšie skladby patria aj Other Side of the World či Suddenly I See.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies