Manželstvo Mojsejovcov je minulosťou, súd ich rozviedol

NETKY.SK • 14 November 2012, 15:28 • 2 min
Manželstvo Mojsejovcov je minulosťou, súd ich rozviedol

Manželstvo Mojsejovcov je minulosťou, súd ich rozviedol - Zaujímavosti Desaťročné manželstvo Nory a Braňa Mojsejovcov sa dnes doobeda oficiálne skončilo. Ako informoval portál Topky.

slovakia

left justify in out

img

Desaťročné manželstvo Nory a Braňa Mojsejovcov sa dnes doobeda oficiálne skončilo. Ako informoval portál Topky.sk, dvojicu rozviedol Okresný súd v Košiciach, pričom na krátkom pojednávaní sa obaja zúčastnili. Ako prvý prišiel Braňo, o niekoľko minút neskôr jeho manželka, pričom sa ani len nepozdravili. Ich vzťahu bol koniec už za 20 minút - nemajú totiž žiadne deti a majetok si už rozdelili. Košická podnikateľka sa po pojednávaní vyjadrila, že jej odľahlo, Mojsej však krach manželstva ľutuje. "Je mi to ľúto. Život však prináša i takéto situácie. Boli sme spolu 10 rokov. Na veľa zlého sa zabudlo, dobré vo mne ostáva,“ poznamenal hudobník. Rozsudok je právoplatný, keďže sa obaja vzdali odvolania.

Mojsejová sa pre rozvod rozhodla v máji. "Podávam návrh na rozvod. Dúfam, že to prebehne čo najrýchlejšie,“ povedala vtedy Topkám. Dôvodom bola skutočnosť, že podľa nej Mojsej nedokáže odolať alkoholu aj napriek tomu, že sa mu snažila pomôcť. "Takto sa už nedá žiť,“ zhrnula situáciu podnikateľka, ktorá sa chcela rozvádzať aj v rokoch 2009 a 2010. Vždy si to však rozmyslela a dala mu druhú šancu.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies