Manželstvo Andyho Krausa je v troskách: Je za tým známa herečka

NETKY.SK • 5 Október 2016, 12:55 • 2 min
Manželstvo Andyho Krausa je v troskách: Je za tým známa herečka

BRATISLAVA - Manželstvo známeho producenta Andyho Krausa (49) ktorý už niekoľko rokov pracuje pre televíziu JOJ je v troskách!

slovakia

left justify in out

Jeho vzťah s matkou ich dvoch detí Danielou sa po dlhých rokoch definitívne rozpadol. Pre všetkých, ktorý poznali Andyho Krausa je to šok. So svojou manželkou chodili na každú spoločenskú udalosť. Vždy pôsobili ako harmonická dvojica. O svojej manželke sa vyjadroval na verejnosti vždy len pekne.

 

Otec jojkárskeho Paneláka podľa denníka Plus JEDEN DEŇ už nežije so svojou niekdajšou láskou Danielou (44). A za všetkým je známa herečka. Jedná sa o Natáliiu Puklušovú, známu z Búrlivého vína.

 

img

 

„K súkromným otázkam sa vôbec nebudem vyjadrovať. Ak chcete vedieť o práci, áno, porozprávam vám, a moje osobné necháme osobnými, dobre? Vyjadrujem sa iba k práci,“ reagovala pre denník Natália Puklušová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies