Manželský pár si pre získanie darov vymyslel narodenie aj smrť dieťaťa

NETKY.SK • 17 August 2019, 09:25 • 2 min
Manželský pár si pre získanie darov vymyslel narodenie aj smrť dieťaťa

FRIEDENS - V americkom štáte Pensylvánia obvinili manželský pár, že si vymyslel narodenie aj smrť dieťaťa, aby získal peniaze a dary od priateľov a rodiny vo výške viac ako 600 dolárov (v prepočte približne 538 eur).

slovakia

left justify in out

Štátna polícia vo štvrtok obvinila Geoffreyho a Kaycee Langových z krádeže na základe podvodu a prijatia ukradnutého majetku. Pár zverejnil na Facebooku fotografiu dieťaťa zodpovedajúceho vzhľadu bábiky novorodenca, ktorú našli v ich dome. Uviedli, že dieťa sa narodilo 3. júla, avšak niekoľko hodín na to zomrelo.

 

obrazok

 

Podľa úradov neexistuje žiadny záznam o narodení ani smrti dieťaťa. Manželia si tiež založili účet na darcovskom portáli GoFundMe a dokonca v máji pre dieťa zorganizovali takzvanú baby shower - čo je v niektorých krajinách večierok alebo oslava spojená s prijímaním darčekov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies