Manželom v USA sa na Štedrý večer narodilo už druhé dieťa

NETKY.SK • 28 December 2017, 07:28 • 2 min
Manželom v USA sa na Štedrý večer narodilo už druhé dieťa

STONY BROOK - V rodine Grossmanovcov z amerického štátu New York sa Štedrý večer mení na neobvyklú tradíciu, dostáva totiž neobvyklé dary.

slovakia

left justify in out

Obyvateľom mesta Stony Brook, Jacki a Joshovi Grossmanovcom, sa v nedeľu 24. decembra narodil už druhý syn - štyri roky po tom, čo prišiel na svet ich prvý syn.

 

Bábätku Elliottovi a jeho staršiemu bratovi Oliverovi pomáhal na svet v Univerzitnej nemocnici v Stony Brook lekár Dr. Phil Schoenfeld. Tento lekár pracuje v nemocnici na Štedrý večer posledných 17 rokov.

 

Jacki Grossmanová uviedla, že "väčšie požehnanie ju už ani nemohlo stretnúť", veď svojich dvoch chlapcov porodila vo výnimočný deň. "Musel to byť zámer," dodala.

 

Ako Oliver povedal, vôbec mu neprekáža, že bude mať narodeniny spoločne s novým bratom. Podľa slov jeho matky Oliver pobehoval po nemocnici a všetkým oznamoval radostnú správu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona