Manželku slovenského diplomata okradli a bodli v Kapskom meste

NETKY.SK • 23 Február 2015, 12:50 • 2 min
Manželku slovenského diplomata okradli a bodli v Kapskom meste

KAPSKÉ MESTO - Portál Eyewitness News informoval, že minulý týždeň v stredu sa slovenský diplomat, jeho manželka a maďarský diplomat prechádzali po pláži Hout Bay, kde ich obťažoval neznámy muž.

slovakia

left justify in out

"Môžem potvrdiť nepríjemnú udalosť, ku ktorej došlo v Kapskom Meste v JAR, kde bola lúpežne napadnutá a zranená manželka nášho diplomata, ktorá je však po lekárskom ošetrení v poriadku. Prípad, ktorý má podľa všetkého čisto kriminálne pozadie vyšetruje miestna polícia v JAR a riešime ho aj diplomatickou cestou s juhoafrickými partnermi. Preto v tejto chvíli nebudeme zverejňovať ďalšie podrobnosti", uviedol pre denník Nový čas hovorca rezortu zahraničia Peter Stano. 

 

Portál Eyewitness News uviedol, že lupič chcel manželke slovenského diplomata ukradnúť kabelku. Žena sa bránila, a tak ju bodol nožom. Našťastie neutrpela vážne zranenia. Útočníkovi sa jej podarilo zobrať kabelku, v ktorej mala okrem peňaženky, mobilu aj diplomatický pas.

 

Juhoafrická polícia po útočníkovi stále pátra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona