Manželku Roberta F. Kennedyho ml. našli mŕtvu v Bedforde pri New Yorku

NETKY.SK • 17 Máj 2012, 07:05 • 2 min
Manželku Roberta F. Kennedyho ml. našli mŕtvu v Bedforde pri New Yorku

Manželku Roberta F. Kennedyho ml.

slovakia

left justify in out

img

Americká polícia potvrdila, že telo Mary Kennedyovej - manželky Roberta F. Kennedyho ml. - sa našlo v jeho sídle v Bedforde, severne od New Yorku. Informovala o tom v noci nadnes tlačová agentúra AP.
      Manželia žili v odlúčení. Príčina smrti Mary Kennedyovej nie je známa, uviedol právnik Kerry Lawrence, ktorý ju zastupoval v prípade jazdy pod vplyvom alkoholu. Zomrela v stredu.
      Mary bola druhou manželkou Roberta F. Kennedyho ml., majú spolu štyri deti. Mala problémy s drogami a alkoholom. Dva razy ju zatkli približne v tom čase, ako jej manžel požiadal o rozvod v júli 2010.
      Robert Kennedy ml. je prominentným právnikom, pôsobiacim v oblasti životného prostredia. Je synom senátora Roberta F. Kennedyho a synovcom bývalého amerického prezidenta Johna F. Kennedyho - oboch zavraždili v 60. rokoch.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies