Manželka Toma Hanksa prekonala rakovinu prsníka

NETKY.SK • 10 December 2015, 12:59 • 2 min
Manželka Toma Hanksa prekonala rakovinu prsníka

BRATISLAVA - Americká herečka a speváčka Rita Wilson v stredu vyhlásila, že porazila rakovinu prsníka.

slovakia

left justify in out

Rodáčka z Los Angeles oznámila radostnú správu počas rozhovoru pre americký magazín People. "Porazila som rakovinu a som úplne zdravá," uviedla, pričom tiež prezradila, že plánuje vo februári budúceho roka vyraziť na vôbec prvé turné so svojou kapelou. Podľa jej slov ju bude sprevádzať aj jej manžel, herec Tom Hanks, ktorý ju podporoval aj počas liečby.


Päťdesiatdeväťročnej Wilson diagnostikovali karcinóm prsníka v marci tohto roka. Krátko nato podstúpila odstránenie prsných žliaz, o čom informovala prostredníctvom vyhlásenia pre spomínaný týždenník. "Podstúpila som obojstrannú mastektómiu a následnú plastickú operáciu, pričom môj manžel bol pri mne. Spravila som tak po tom, ako mi diagnostikovali invazívny lobulárny karcinóm prsníka. Momentálne sa zotavujem a čo je najdôležitejšie, lekári očakávajú úplne uzdravenie. Prečo? Pretože som to zachytila včas, mám úžasných lekárov a pretože som sa opýtala na názor aj druhého lekára," uviedla vo vyjadrení v apríli tohto roka.


Rita Wilson je známa napríklad zo snímok Bezsenné noci v Seattli (1993), Teraz a potom (1995), Všade samé zvončeky (1996), Psycho (1998), Nevesta na úteku (1999), Náš príbeh (1999) či Nejako sa to komplikuje (2009). Venuje sa tiež produkcii a účinkuje na Broadwayi. Ako speváčka má na konte album AM/FM (2012). Za Toma Hanksa sa vydala v roku 1988 a má s ním synov Chestera a Trumana.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona