Manželka Randyho Jacksona požiadala o rozvod

NETKY.SK • 27 September 2014, 15:04 • 2 min
Manželka Randyho Jacksona požiadala o rozvod

BRATISLAVA - Manželka amerického speváka a producenta Randyho Jacksona podala žiadosť o rozvod. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi.

slovakia

left justify in out

„Randy a Erika si naplánovali to, ako požiadajú o rozvod, no ona sa nakoniec rozhodla vyplniť dokumenty už v piatok. Randy je sklamaný, pretože to neprebehlo tak, ako chcel,“ povedal pre magazín People nemenovaný zdroj z okolia páru.

 

Päťdesiatosemročný rodák z mesta Baton Rouge a Erika Riker sa zosobášili v roku 1995. Dvojica má spolu plnoletú dcéru Zoe a 17-ročného syna Jordana. Jackson bol v minulosti ženatý s Elizabeth Jackson, ktorá mu porodila dcéru Taylor.

 

Randall Darius „Randy“ Jackson pôsobil v rokoch 2002 – 2013 ako porotca v súťaži American Idol (2002). Produkoval tiež šou America's Best Dance Crew (2008 – 2012). Na konte má album Randy Jackson's Music Club, Vol. 1 (2008), z ktorého pochádzajú single Dance Like There's No Tomorrow a Real Love.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies