Manželka Ozzyho Osbourna Sharon mala románik s Jayom Lenom

NETKY.SK • 10 September 2013, 15:27 • 2 min
Manželka Ozzyho Osbourna Sharon mala románik s Jayom Lenom

LOS ANGELES - Manželka britského rockového hudobníka Ozzyho Osbourna Sharon prežila v mladosti románik s americkým komikom a moderátorom Jayom Lenom. Šesťdesiatročná Osbourne to prezradila počas pondelkovej epizódy relácie The Talk.

slovakia

left justify in out

"Keď som mala 25 rokov, presťahovala som sa do Ameriky. Stretla som svojho manžela Ozzyho, ale neboli sme ešte spolu. Boli sme len priatelia, nemala som partnera. V tom čase som moc nerandila, pretože mi to moc nešlo," vysvetlila. Lena stretla v klube, kde vtedy komik vystupoval, a pomyslela si, že je veľmi milý a vtipný. Následne mu zatelefonovala a jemu sa páčil jej hlas. Telefonáty jej opätoval, pričom predstieral, že ide o omyl. "Jedno viedlo k druhému a on prišiel ku mne domov a stalo sa to. Románik to bol skôr pre mňa ako pre neho," pokračovala Osbourne. O niekoľko mesiacov ju Leno údajne zoznámil so svojou životnou láskou a ostali priateľmi po dlhé roky. 

Sharon Osbourne sa stála známou predovšetkým vďaka reality šou Osbourneovci (2003 - 2005), neskôr účinkovala napríklad v súťaži The X Factor alebo America's Got Talent. V súčasnosti pôsobí ako jedna z moderátoriek spomínanej televíznej šou The Talk. Jej bývalý milenec 63-ročný Jay Leno je známy najmä vďaka večernej talkšou The Tonight Show, ktorú uvádza už od roku 1992. Od septembra 2009 do januára 2010 reláciu pritom na krátko nahradila The Jay Leno Show. V roku 2014 vystrieda Lena v The Tonight Show Jimmy Fallon. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies