Manželka Michaela Bublého porodila syna

NETKY.SK • 28 August 2013, 09:50 • 2 min
Manželka Michaela Bublého porodila syna

BRATISLAVA - Kanadsko-taliansky spevák Michael Bublé a jeho manželka, argentínska herečka a modelka Luisana Lopilato, majú syna. Čerstvý otecko to oznámil prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu, na ktorej jeho žena drží v náručí chlapčeka a on stojí vedľa nich.

slovakia

left justify in out

"Sme nadšení a plní vďaky z príchodu nášho syna Noaha Bublého. Narodil sa dnes ráno, 27. augusta o 2:26 v kanadskom Vancouveri," napísal.

Tridsaťsedemročný držiteľ troch cien Grammy a 26-ročná modelka sa zosobášili 31. marca 2011 v argentínskej metropole Buenos Aires. Bublé bol v minulosti zasnúbený s dlhoročnou priateľkou Debbie Timuss. Dvojica sa rozišla a zároveň zrušila zásnuby v novembri 2005. Následne spevák chodil s herečkou Emily Blunt, s ktorou sa rozišiel začiatkom leta 2008. S Lopilato sa zoznámil v roku 2008 v jej rodnej Argentíne. Rodáčka z Buenos Aires, s ktorou sa zasnúbil v novembri 2009, účinkovala v jeho videoklipe ku skladbe Haven't Met You Yet. Trojnásobný držiteľ Grammy, ktorý na celom svete predal vyše 30 miliónov albumov, v apríli vydal ôsmu štúdiovku To Be Loved. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies