Manželka Jimmyho Kimmela je tehotná

NETKY.SK • 25 Február 2014, 09:38 • 2 min
Manželka Jimmyho Kimmela je tehotná

BRATISLAVA - Americký moderátor a komik Jimmy Kimmel bude mať prvé dieťa s druhou manželkou Molly McNearney. Štyridsaťšesťročný zabávač, ktorý má už 22-ročnú dcéru Katie a 20-ročného syna Kevina zo vzťahu s bývalou manželkou Ginou, prezradil novinku v talkšou Ellen DeGeneres.

slovakia

left justify in out

"Čakám dieťa...počkajte, dokončím...s Ellen," oznámil žartom. "Nie, rozhodol som sa mať prvé s manželkou. Vzali sme sa v júli a viete, je to zaujímavé. Spôsob, akým vznikajú deti, je nechutný," pokračoval. DeGeneres vzápätí reagovala otázkou, prečo sa mu to zdá nechutné. "Zapája sa do toho veľa častí tela. Vedeli ste, že sú v nás vajíčka? Už len to je nechutné," vysvetlil.

 

Kimmel tiež prezradil, že by sa pohlavím potomka rád nechal prekvapiť, no jeho manželka by ho chcela vedieť skôr. "Chcel by som, aby to bolo prekvapenie a to sa páčilo aj mojej žene Molly, kým pred týždňom nezačala vravieť, že to musíme zistiť," povedal. "Nemyslím si však, že na tom záleží. Nemyslím si, že musíte pripraviť modrú alebo ružovú detskú izbu, zdá sa mi to smiešne," dodal. S manželkou, ktorá je zároveň jednou zo scenáristiek jeho šou Jimmy Kimmel Live!, údajne už uvažovali aj nad menami. "Karate alebo Riddler (jeden z Batmanových nepriateľov, pozn. SITA), to sú mená, ktoré momentálne zvažujeme," žartoval. 

 

Jimmy Kimmel vo svojej talkšou od roku 2003 vyspovedal množstvo slávnych osobností. Reláciu zvykne spestriť rôznymi komickými vsuvkami a vtipmi, v ktorých využíva svoje známosti zo šoubiznisu. Veľmi často sa na nich podieľa herec Matt Damon. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies