Manželka Jeremyho Rennera chce dcéru po rozvode vychovávať sama

NETKY.SK • 4 Február 2015, 10:50 • 2 min
Manželka Jeremyho Rennera chce dcéru po rozvode vychovávať sama

LOS ANGELES - Kanadská modelka Sonni Pacheco, ktorá sa v súčasnosti rozvádza s americkým hercom Jeremym Rennerom, žiada súd o výhradnú fyzickú starostlivosť o takmer dvojročnú dcéru Avu Berlin. Zároveň však chce, aby za dieťa niesli spoločnú právnu zodpovednosť.

slovakia

left justify in out

Od partnera tiež požaduje, aby ich finančne podporoval. Štyridsaťštyriročný Renner si podľa nej minulý rok na konto pripísal 3,4 milióna amerických dolárov a vlastní majetok v celkovej hodnote 13 miliónov dolárov, zatiaľ čo ona je nezamestnaná a bez príjmu. Od herca preto chce, aby uhradil aj všetky právne poplatky.

 

Žiadosť o rozvod podala modelka vlani v decembri po necelom roku manželstva, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. V súdnych dokumentoch sa tiež vyjadrila, že s Rennerom síce uzavreli predmanželskú zmluvu, no tá je podľa nej falošná. Modelka taktiež žiada, aby jej Renner vrátil jej ukradnutý cestovný pas, rodný list a preukaz sociálneho poistenia. Avu Berlin chce vychovávať sama pretože si myslí, že Rennerov dom nie je pre dcérku bezpečný. Nachádza sa v ňom totiž napríklad bazén bez oplotenia či zbierka zbraní. 

 

Jeremy Renner sa stal známym najmä hlavnou úlohou v oscarovej vojnovej dráme Smrť čaká všade (2008), ktorá mu vyniesla prvú nomináciu na cenu americkej Akadémie filmových umení a vied, pričom v roku 2010 ho nominovali znovu - tentoraz za vedľajšiu rolu v kriminálnej dráme Mesto (2010). Zahral si tiež vo filmoch Jej prípad (2005), Legendy z Dogtownu (2005), O 28 týždňov (2007), Zabitie Jesseho Jamesa zbabelcom Robertom Fordom (2007), Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011), Thor (2011), Avengers: Pomstitelia (2012), Bourneov odkaz (2012), Špinavý trik (2013) alebo Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013). Tento rok by sa mal predstaviť v snímkach Avengers 2: Vek Ultrona a Mission: Impossible 5. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona