Manželka Jacka Osbourna potratila

NETKY.SK • 6 September 2013, 11:47 • 2 min
Manželka Jacka Osbourna potratila

LOS ANGELES - Manželka Jacka Osbourna Lisa Stelly potratila. Dvojica, ktorá už vychováva ročnú dcéru Pearl, tento rok v auguste zverejnila informáciu, podľa ktorej ďalším prírastkom do rodiny mal byť syn.

slovakia

left justify in out

Stelly však 5. septembra pre portál RaddestMom.com prezradila, že o dieťa prišla. "Už dlho sa obávam tejto správy. Potrebovala som nejaký čas, pokiaľ to budem môcť oznámiť. Jack a ja sme minulý týždeň stratili nášho chlapčeka. Potrat je pre nás oboch tým najťažším, čím sme si doteraz prešli. Ceníme si všetky vaše modlitby a žiadame o rešpektovanie nášho súkromia v tomto období. Je dôležité stále dúfať a byť optimistický v takýchto ťažkých životných momentoch. Nikdy nevieme, prečo sa tieto veci dejú. Môžeme len veriť v Boha a vedieť, že má s našimi životmi nejaké plány," napísala.

Syn rockera Ozzyho Osbourna a Lisa Stelly sa zasnúbili koncom septembra 2011 po štvormesačnej známosti. V apríli 2012 sa im narodila spomínaná dcéra Pearl Clementine. Dvojica sa zosobášila 7. októbra 2012 na Havaji. Dvadsaťsedemročný Jack Osbourne sa dostal do povedomia verejnosti rodinnou reality šou The Osbournes (2002 - 2005) a na konte má napríklad produkciu dokumentárneho filmu o jeho otcovi s názvom God Bless Ozzy (2011). Od minulého leta bojuje so sklerózou multiplex. O rok mladšia Stelly má za sebou zatiaľ iba nevýraznú hereckú kariéru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona