Manželia zavraždili svojich rodičov a 15 rokov poberali ich dôchodok!

NETKY.SK • 21 Jún 2014, 06:45 • 2 min
Manželia zavraždili svojich rodičov a 15 rokov poberali ich dôchodok!

LONDÝN - Britských manželov dnes odsúdili za vraždu ženiných rodičov, ktorých telá zakopali a potom 15 rokov poberali ich dôchodky. Informovala o tom tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Porota trestného súdu v anglickom meste Nottingham uznala Susan a Christophera Edwardsovcov za vinných zo zastrelenia Williama a Patricie Wycherlyovcov v máji 1998.
      

Prokurátori uviedli, že v dlhoch sa topiaci Edwardsovci získali takmer 250.000 libier (313.500 eur) vďaka fingovaniu, že ženini rodičia stále žijú. Časť peňazí využili na nákup spomienkových predmetov po celebritách, vrátane autogramov Garyho Coopera a Franka Sinatru.
      

Manželia povedali príbuzným, že Wycherlyovci sa vybrali na cesty alebo že sa zo zdravotných dôvodov presťahovali na pobrežie.
      

Telá objavili a vykopali vlani v októbri. Susan a Christopher Edwardsovci sa presťahovali do Francúzska, ale zatkli ich na londýnskej železničnej stanici po tom, čo poslali polícii e-mail, že sa chcú vzdať.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies