Manželia čakajú štrnáste dieťa. Po trinástich chlapcoch dúfajú, že to bude dievčatko...

NETKY.SK • 7 Február 2018, 15:55 • 2 min
Manželia čakajú štrnáste dieťa. Po trinástich chlapcoch dúfajú, že to bude dievčatko...

Manželia Jay a Kateri Schwandtovci žijú v malom mestečku Rockford v americkom štáte Michigan. Majú trinásť synov a čakajú štrnáste dieťa. Chceli by sme konečne dievčatko, dúfajú.

slovakia

left justify in out

Ak si myslíte, že zapamätať si mená siedmich trpaslíkov je ťažké, tak skúste toto: Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinnie, Calvin, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker a Francisco.

 

To všetko sú mená synov manželov Schwandtovcov, píše server Novinky.cz. Najstarší má 24 rokov, najmladší 2 roky. V apríli by sa manželom malo narodiť ďalšie dieťatko. Pohlavie nechcú vedieť dopredu, aj keď želanie je jasné. "Prial by som si, aby to bolo dievčatko, ale myslím si, že nám to proste nie je súdené," smial sa Jay v rozhovore pre regionálnu televíziu WOOD-TV.

 

Ďalšieho dieťatka sa neboja. "Z môjho pohľadu je jedno, či máte tri deti alebo desať," povedala mamička Kateri. "Je to len viac chaosu a viac zvuku. Nič, na čo by sme už neboli zvyknutí," dodala s nadhľadom.

 

Schwandtovci si myslia, že dieťa, ktoré sa narodí v apríli, bude ich posledné. Lenže to isté hovorili, keď sa im pred dvoma rokmi narodil Francisco. Priznávajú, že je pre nich ťažké predstaviť si domov bez batoľaťa. 

 

Podlľa CNN je pravdepodobnosť, že sa vám narodí 13 chlapcov v rade, 1 k 8000. Uvidíme v apríli, či sa to konečne prelomí.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies