Manžel Tori Spelling si zahral v seriáli Kriminálka Las Vegas

NETKY.SK • 23 December 2014, 17:01 • 2 min
Manžel Tori Spelling si zahral v seriáli Kriminálka Las Vegas

BRATISLAVA - Kanadsko-americký herec Dean McDermott, ktorý tvorí pár s americkou herečkou Tori Spelling, si zahral v seriáli Kriminálka Las Vegas (2000).

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročný rodák z Toronta stvárnil muža menom Garth Fogel, ktorého podozrievajú z vraždy celej jeho rodiny. Epizódu s názvom Dead Woods odvysiela televízia CBS v nedeľu 28. decembra.

 

„Sme naozaj nadšení, že sme Deana dostali do našej šou. Hrá muža s temnou minulosťou. Previnil sa ohavnými zločinmi, no je naozaj vinný aj v prípade vraždy celej jeho rodiny? Pravdu dokážu odhaliť iba vyšetrovatelia,“ povedal pre magazín People výkonný producent projektu Don McGill. 

 

McDermott, ktorý spolu s manželkou účinkuje v reality šou True Tori (2014) povedal v novembri pre Access Hollywood Live, že už nebude pokračovať v nakrúcaní programu. „Pred sebou máme ešte päť epizód. Už to nemôžem robiť. Nemôžem si stále jatriť rany, otvárať dušu a zdieľať pocity, myšlienky a démonov s celým svetom,“ uviedol. 

 

Dean McDermott a Spelling sa zosobášili 7. mája 2006. Majú spolu štyri deti, pričom najmladší syn Finn Davey sa narodil v auguste 2012. McDermott účinkoval vo viacerých televíznych filmoch a objavil sa aj v seriáloch ako Power Play (1998 - 2000), Misia: Zem (1997 - 2002), Tracker (2001 - 2002) či Nezvestní (2003 - 2006). 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies