Manžel Nigelly Lawson sa chce rozviesť

NETKY.SK • 8 Júl 2013, 10:01 • 2 min
Manžel Nigelly Lawson sa chce rozviesť

BRATISLAVA - Multimilionár a zberateľ umenia Charles Saatchi sa chce rozviesť so slávnou kuchárkou Nigellou Lawson.

slovakia

left justify in out

Ako dôvod uviedol rozčarovanie z toho, že ho nebránila po tom, ako médiá zverejnili fotografie, na ktorých ju drží pod krkom. "Mám pocit, že som bol zjavne počas ostatného roka pre Nigellu sklamaním. Mňa sklamalo to, že jej poradili verejne nevysvetliť, že nenávidím násilie voči ženám v akejkoľvek forme a nikdy som jej nijakým spôsobom fyzicky neublížil," vyhlásil pre nedeľník The Mail on Sunday.

Fotografie, na ktorých dvojica stojí na terase pred londýnskou reštauráciou a Lawson má slzy v očiach, médiá zverejnili v júni. Saatchi tvrdil, že šlo len o malú hádku a v skutočnosti manželku neškrtil, len ju hravo chytal za krk. Ona sa k incidentu vôbec nevyjadrila a odsťahovala sa z ich spoločného domu. Multimilionár dobrovoľne zašiel na políciu a prijal varovanie za fyzické napadnutie. 

Päťdesiattriročná Lawson, dcéra bývalého britského ministra financií Nigela Lawsona, sa stala populárnou vďaka televíznym šou o varení i kuchárskym knihám. Za Saatchiho sa vydala v roku 2003 po tom, ako jej bývalý manžel John Diamond podľahol rakovine hrtana. Z prvého manželstva má dve deti, dcéru Cosimu a syna Bruna. Jej 70-ročný manžel spolu s bratom viedol reklamnú agentúru Saatchi & Saatchi, ktorá bola v 80. rokoch najväčšia na svete. Keď ich v roku 1995 z firmy vyhnali, založili si novú pod názvom M&C Saatchi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona