Manžel neuniesol prehru indickej boxerky, pobil sa s usporiadateľmi

NETKY.SK • 30 September 2014, 14:35 • 2 min
Manžel neuniesol prehru indickej boxerky, pobil sa s usporiadateľmi

INČCHON - Utorkové semifinále ľahkej hmotnostnej kategórie v boxe žien na Ázijských hrách v juhokórejskom Inčchone medzi domácou Park Ji Na a indickou pästiarkou Saritou Deviovou malo nepríjemnú dohru.

slovakia

left justify in out

Po tom, ako rozhodcovia prisúdili víťazstvo Park Ji Na, vbehol do ringu manžel zdolanej súťažiacej a fyzicky napadol organizátorov.
     

Ako informoval denník Indian Express, nahnevaný Thoiba Singh najskôr vulgárne nadával rozhodcom a potom sa pobil s usporiadateľskou službou, ktorá ho prišla spacifikovať. "Je to škandál. Okradli ma o víťazstvo, súperka postúpila do finále nezaslúžene. Sudcovia neboli spravodliví," uviedla pre agentúru DPA Deviová, ktorá v 1. kole súboja síce ťahala za kratší koniec, ale v ďalšom priebehu duelu dominovala. Na víťazstvo to však podľa arbitrov nestačilo.

      

Indická výprava podala proti verdiktu protest, ale ten domáci organizátori neskôr zamietli.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies