Manžel kráľovnej Alžbety II. absolvoval chirurgický zákrok na ruke

NETKY.SK • 22 Máj 2014, 09:12 • 2 min
Manžel kráľovnej Alžbety II. absolvoval chirurgický zákrok na ruke

LONDÝN - Manžel britskej kráľovnej Alžbety II., 92-ročný princ Philip, absolvoval drobný lekársky zákrok na pravej ruke, informoval dnes Buckinghamský palác. Reagoval tým na snímky, na ktorých sa princ objavil s obviazanou rukou, keď dnes otváral kliniku pre plánované rodičovstvo.

slovakia

left justify in out

Podľa vyjadrenia paláca, na ktorý sa odvoláva agentúra Associated Press, sa neupresnený výkon uskutočnil v utorok ráno a princ Philip pokračoval vo všetkých svojich plánovaných akciách.

 

Manžel kráľovnej, ktorý sa preslávil svojimi bonmotmi, vyzeral byť v dobrej nálade. Dokonca si vyslúžil smiech, keď si výrokom - Aspoň ste sa všetci narodili z manželstva - zažartoval na účet zamestnancov kliniky.

 

Princ má kopec kráľovských povinností, ale obmedzil svoje záväzky a zámorské cesty po boku 88-ročnej kráľovnej. Vlani v júni podstúpil operáciu brucha a predtým bol hospitalizovaný s problémami srdca a močového mechúra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona