Manžel Kelly Clarkson sa teší na robenie detí

NETKY.SK • 1 November 2013, 08:32 • 2 min
Manžel Kelly Clarkson sa teší na robenie detí

LOS ANGELES - Manžel americkej speváčky Kelly Clarkson, sa vraj teší na "robenie detí". Interpretka, ktorá sa len pred pár dňami vydala za Brandona Blackstocka, v poslednom čase takmer pri každej príležitosti spomína túžbu stať sa matkou.

slovakia

left justify in out

Zatiaľ čo niektorí novomanželia si chcú najprv užívať radosti života po svadbe, speváčka podľa vlastných slov cíti, že je už na deti pripravená. "Chcem detičky! Každý mi vraví, 'Čo chceš na Vianoce?' a ja im hovorím, 'Chcem otehotnieť.'," prezradila v stredu pre rozhlasovú stanicu 104.3 MYFM. Víťazka prvého ročníka speváckej súťaže American Idol túži po dvoch deťoch, medzi ktorými by nebol veľký vekový rozdiel. "Moje prvé dieťa bude dievča - cítim to," dodala.

Clarkson sa doteraz naplno venovala speváckej kariére, preto vraj zatiaľ o svojej vlastnej rodine príliš neuvažovala. Priznala však, že manželove dve deti z predchádzajúceho vzťahu zmenili jej pohľad na materstvo. Dvanásťročná Savannah a šesťročný Seth sú podľa nej skvelí. "Chodiť na futbalové zápasy so Sethom a robiť domáce úlohy so Savannah - to jednoducho milujem. Je to fajn," prezradila. Takéto veci nemusia podľa nej znieť veľkolepo, no sú v živote jedny z najväčších. 

Tridsaťjedenročná interpretka si v rannej šou rádia zaspomínala aj na prvý pohľad nie príliš štýlové požiadanie o ruku, ktorým ju Blackstock prekvapil. "Bola som v pyžame a bez podprsenky. Griloval steaky a ja som pripravovala prílohu. Sedeli sme pri večeri a rozprávali sme sa, keď si zrazu kľakol," opísala. Bola vraj v šoku a nechápala, čo sa chvíli deje. S odstupom času však tvrdí, že takéto zásnuby boli pre nich perfektné. Blackstock požiadal Clarkson o ruku v decembri 2012 a svadba sa konala tento rok 20. októbra. "Som šťastná, že som ho našla. Určite stál za to čakanie, problém je len v tom, že nikdy neviete kedy sa to stane," doplnila spevácka hviezda. 

Od víťazstva v prvom ročníku súťaže American Idol v roku 2002 vydala Kelly Clarkson šesť štúdiových albumov - Thankful (2003), Breakaway (2004), My December (2007), All I Ever Wanted (2009), Stronger (2011) a Wrapped in Red (2013). Prvých päť sa umiestnilo v prvej trojke amerického albumového rebríčka Billboard 200. Okrem toho má na konte výberovku Greatest Hits: Chapter One (2012). Je držiteľkou troch prestížnych hudobných cien Grammy a predala vyše 20 miliónov albumov. Nedávno zverejnila skladbu Underneath the Tree, ktorá je prvým singlom z vianočného albumu Wrapped in Red. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies