Manžel Hilary Duff žiada o spoločnú starostlivosť o dieťa

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 11:28 • 2 min
Manžel Hilary Duff žiada o spoločnú starostlivosť o dieťa

LOS ANGELES - Manžel americkej herečky a speváčky Hilary Duff Mike Comrie žiada o spoločnú fyzickú aj právnu starostlivosť o syna Luca.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročná rodáčka z texaského Houstonu podala žiadosť o rozvod vo februári, pričom chcela, aby Comriemu umožnili len navštevovať dieťa. Tridsaťštyriročný bývalý hokejista okrem toho tiež žiada aj o rozdelenie majetku podľa predmanželskej zmluvy.

 

Dvojica spolu začala randiť v roku 2007. V auguste 2010 sa zosobášili a o dva roky v marci sa im narodil spomínaný Luca Cruz. O rozchode informovali začiatkom minulého roka. Kvôli synovi však ostali v kontakte a krátko po odlúčení boli spolu všetci traja na dovolenke. "Sme jeden celok a tak to ostane do konca našich životov. Uvedomili sme si, že ako pár sme už neboli tam, kde predtým. Som veľmi šťastná, že sa to stalo, kým bol Luca ešte malý, pretože takto je to pre neho teraz normálne," uviedla herečka nedávno pre americký týždenník People.

 

Hilary Duff je známa zo seriálu Lizzie McGuire (2001 - 2004) či snímok ako Dvanásť do tucta (2003), Popoluškin príbeh (2004) alebo Miliónové kočky (2006). Okrem herectva sa venuje aj spevu a na konte má zatiaľ štyri štúdiové albumy - Santa Claus Lane (2002), Metamorphosis (2003), Hilary Duff (2004) a Dignity (2007). S poslednými troma menovanými sa jej podarilo dostať do prvej trojky amerického rebríčka Billboard 200. V minulosti chodila so spevákom Aaronom Carterom alebo frontmanom kapely Good Charlotte Joelom Maddenom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies