Manžel Céline Dion sa zotavuje po odstránení tumoru z hltana

NETKY.SK • 4 Marec 2014, 11:51 • 2 min
Manžel Céline Dion sa zotavuje po odstránení tumoru z hltana

LAS VEGAS - René Angélil, manžel kanadskej speváčky Céline Dion, sa zotavuje z operácie, počas ktorej mu odstránili tumor z hltana.

slovakia

left justify in out

Pre magazín People to uviedol jeho hovorca s tým, že 72-ročný spevák a manažér podstúpil zákrok ešte 23. decembra. Rodákovi z Montrealu pritom diagnostikovali rakovinu hltana už aj v roku 1999, jeho manželka vtedy nakrátko prerušila hudobnú kariéru, aby mohla byť s ním.

"Nechcem, aby sa René stresoval záležitosťami týkajúcimi sa práce. Chcem, aby sa venoval iba svojej rekonvalescencii. Ja vystupujem v Las Vegas a všetko je pod kontrolou. Doma si užívame rodinnú pohodu. Sme veľmi vďační, že sa nám dostalo tej najlepšej možnej starostlivosti a každý deň ďakujeme Bohu, že nám pomáha prekonať túto ťažkú skúšku," uviedla 45-ročná speváčka vo vyhlásení. 

 

Céline Dion v súčasnosti pôsobí v spomínanom Las Vegas. S Colosseom v miestnom Caesar's Palace má podpísanú zmluvu na 70 rezidentných šou ročne v rokoch 2011 až 2014. S Angélilom má troch synov - René-Charlesa a dvojčatá Eddyho a Nelsona. Speváčka, ktorej meno sa nachádza aj na hollywoodskom Chodníku slávy, vydala doteraz dvadsaťpäť štúdiových albumov, šesť živých nahrávok a šestnásť kompilácií. Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power of Love, Because You Loved Me, All by Myself, I'm Your Angel, či A New Day Has Come.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies