Manžel, ako sa patrí: Neuveríte, čo požadoval od svojej ženy, keď potrebovala odvoz!

NETKY.SK • 26 Február 2018, 12:13 • 2 min
Manžel, ako sa patrí: Neuveríte, čo požadoval od svojej ženy, keď potrebovala odvoz!

Istá žena z Dubaja sa rozhodla podať žiadosť o rozvod po tom, čo ju manžel zaskočil absolútne nevhodným postojom.

slovakia

left justify in out

Žena, ktorá žije v Dubaji spolu so svojim manželom a deťmi, je jediným živiteľom rodiny. Teraz však podala žiadosť o rozvod z kuriózneho dôvodu. Zakaždým keď potrebuje odvoz, nakoľko sama auto nevlastní, muž si od nej vyžiada v prepočte približne 110 eur! Tvrdí pritom, že má ísť o finančnú kompenzáciu toho, že mu žena „zrušila plány“ a on tento čas nemôže stráviť s priateľmi.

 

Trúfalý manžel trávi celé dni doma, prípadne sa stretáva s priateľmi, zatiaľ čo jeho žena sa stará o deti, domácnosť a aj zarába. Nepracuje údajne preto, lebo si nedokáže udržať žiadne mesto. A niet sa veru čo čudovať.

 

Podľa zverejnených informácii rozhodne nejde o príkladného manžela a zodpovednosť mu rovnako nie je vlastná. Všetky dôležité činnosti necháva na svoju ženu, ktorá kvôli tomu vôbec nič nestíha. Muž vraj svoju rodinu opúšťa aj v noci. Odchádza sa totiž zabávať s priateľmi.

 

Trochu zvláštny prístup nezamestnaného muža a otca, nie? Dôvod na rozvod tu teda rozhodne je.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona