ManUtd zvýšil ponuku za Mchitarjana, vedenie BVB sa rozhodne cez víkend

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 14:05 • 2 min
ManUtd zvýšil ponuku za Mchitarjana, vedenie BVB sa rozhodne cez víkend

DORTMUND - Nemecký futbalový klub Borussia Dortmund sa počas najbližšieho víkendu rozhodne, či definitívne predá Henricha Mchitarjana do Manchestru United.

slovakia

left justify in out

"Červení diabli" v uplynulej dobe údajne zvýšili ponuku za arménskeho reprezentanta na 40 miliónov eur. V utorok potvrdil enormný záujem anglického klubu o Mchitarjanove služby šéf exekutívy BVB Hans-Joachim Watzke. "Môžem uviesť, že Manchester United zvýšil svoju ponuku," povedal podľa agentúry DPA.

 

Mchitarjan má s Dortmundom zmluvu len do roku 2017, napriek tomu zaňho United ponúkajú 40 miliónov. Za túto sumu ešte bundesligový klub nepredal hráča, s ktorým mal platný kontrakt na také krátke obdobie. "Pri tomto rozhodnutí musíme vziať do úvahy viac faktorov. Som v kontakte so záujemcami, zvážime klady a zápory a rozhodneme sa cez víkend," dodal Watzke.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies