ManUtd vtrhol na Twitter, chce mať väčší kontakt s fanúšikmi

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 12:35 • 2 min
ManUtd vtrhol na Twitter, chce mať väčší kontakt s fanúšikmi

MANCHESTER - Anglický futbalový klub Manchester United spustil pred začiatkom sezóny 2013/2014 svoje oficiálne konto na sociálnej sieti Twitter.

slovakia

left justify in out

V priebehu troch hodín sa na odber noviniek anglického giganta prihlásilo viac ako 150 000 užívateľov. Manchester United vystupuje na sieti pod menom @ManUtd; využíva angličtinu, správy chce prinášať aj v iných jazykových mutáciách. "Nová éra, rovnaký duch. Sezóna sa začína tu. Do toho. #mufc", hlási prvá správa United. Podľa klubového vyhlásenia konto na Twitteri umožní fanúšikom po celom svete spojiť sa s klubom spôsobom, aký dosiaľ nemali možnosť zažiť, a sprístupní im exkluzívny obsah.

Manchester United, ktorý disponuje na svojom profile na Facebooku viac ako 34 miliónmi "lajkov", zavítal tiež do virtuálneho priestoru čínskej mutácie populárnych sociálnych sietí Sina Weibo. "Kontakt s fanúšikmi je kľúčovým prvkom klubovej stratégie," cituje portál digitalspy.co.uk zodpovedného pracovníka United Richarda Arnolda. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies