ManUtd stratil záujem o Pedra, Marca: Už je jednou nohou v Chelsea

NETKY.SK • 19 August 2015, 18:34 • 2 min
ManUtd stratil záujem o Pedra, Marca: Už je jednou nohou v Chelsea

LONDÝN - V prestupovej ságe španielskeho futbalistu Pedra nastal nečakaný zvrat.

slovakia

left justify in out

O služby krídelníka FC Barcelona totiž stratil záujem Manchester United a do boja oň sa prihlásil anglický šampión Chelsea Londýn. Podľa španielskeho denníka Marca sú obe strany blízko k dohode.

 

"Pedro je jednou nohou v Chelsea. Londýnsky klub dospel k predbežnej dohode s Barcelonou," píše Marca. Podľa ďalších informácií "The Blues" prebili ponuku Manchestru United, ktorý v stredu oznámil, že o 28-ročného krídelníka už nemá záujem. V hre bol údajne aj Manchester City, ten však podľa španielskych médií so žiadnou konkrétnou ponukou nikdy neprišiel.

 

Hoci Pedro zasiahol ešte do pondelňajšej odvety o španielsky Superpohár, ktorý Barcelona stratila s Athletic Bilbao po výsledkoch 0:4 a 1:1, v súčasnosti by už mal byť na zdravotných testoch u nového zamestnávateľa. "Hráč je v Londýne, kde absolvuje lekársku prehliadku. Barca mu to umožnila, čo znamená, že prestup je už takmer hotový," dodáva Marca.

 

Pedro, ktorý odohral za Barcelonu viac ako 200 zápasov, nechcel katalánsky veľkoklub opustiť. Vzhľadom na fakt, že pri útočnom trojzáprahu Neymar, Lionel Messi, Luis Suarez by však nedostal veľa priestoru na ihrisku, tak napokon učinil.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona